zondag 8 januari 2012

Apassionata! xD

En vandaag was het zover, eindelijk naar Apassionata! Zo tof en zo mooi! Maar ook tegelijk origineel en ongeloofwaardig. Ik zal je dan ook even meer vertellen over Apassionata.

Apassionata is een paardenshow. Vorig jaar was de eerste keer dat Apassionata ook naar België kwam. Naast België zijn er nog enkele landen die zijn beurt krijgen; Duitsland, Engeland, Finland, Frankrijk, Oostenrijk, Tsjechië en Zwitserland. Dus heel ver en heel dichtbij. In België komt Apassionata meestal eind December, begin Januari. En Apassionata plaatst zich altijd in de Lotto-Arena in Antwerpen. De show is meest gemaakt voor paardenliefhebbers, maar natuurlijk is het ook heel leuk om eens gewoon een show te gaan bekijken. Hoewel dat bij de meesten toch een reden heeft, gebeurt het maar dus niet veel. Bij de show horen enkele rassen die het compleet maken, o.a. Fries, Camargue, Lipizzaner (meestal van de Spaanse Rijschool), Ijslander, Shetlanders (zwarte en witte), en nog véél meer. Wat het unieke aan Apassionata is, dat de paarden er een fout KUNNEN maken maar dat ze daarom NIET GESTRAFT worden, zoals bij de meeste paarden met zweep en geweld wel word gedaan, neen, DAAR leren ze uit hun fouten en zo kom je ook véél verder!

Tip: tijdens de show mogen er foto's worden getrokken.
Tip 2: als je helemaal op de benedenste verdieping zit, kan je op het einde van de show de paarden aaien ! (=SUPER) alleen heb ik het zelf nog niet gedaan ): !

Hier de (reclame-)foto van Apassionata: "Samen voor altijd"!

-x-x-x- Jolissa

Geen opmerkingen:

Een reactie posten